Lost your watch?


About Blog
Greetings, Earth creature.
Name's Karina Aussie, generally called Bebek, Bey or Bex.
This blog is an old blog of mine, from March '08 to November '08. Decided to move here because of many reasons. This blog is no longer updated, just like an old full diary book. Can't delete it because of the too-many memories! Anyway thanks for visiting and please visit my newer blog. Dankje wel.

More about me:
Twitter
Myspace
Deviantart
rumahblogger



Visitor number:
hit counter code








A-hoy!
Tuesday, June 24, 2008
8:52 PM

Anyeeeeeeeeeeeeer, oh anyeeeeeer. Pantai terlihat seperti surga. Aku mau tinggal di pinggir pantai mamaaaa, ahuk ahuk. Gue kayak anak kampung di Anyer, main laut teriak-teriak padahal ombaknya kecil. Hahahahaha.

Anyway, Out of the blue, MSN gue rusak. Bukan accountnya yang error, tapi MSNnya. APAKAH INI GARA-GARA FASTNET? Only god knows. Uhu hu huhuhuhuhuk. Terisolasi dari dunia gaul.

Kayaknya ini posting ter-nggak jelas seantero jagat raya. Hmmmmmh.


Ohya! Mending gue pasang foto2 waktu di anyer aja ya, biar nambah kualitas postingan ini.


Tebak-tebak (tanpa) hadiah, gue yang mana



Our lovely Mr. Potato, made by me and Fitri

With Mr. Potato(only)head


Okay then, until next post, ciao!

P.S. Anyway, secretly i'm starting a new blog....... But i won't send it for show sampe postingannya udah cukup banyak. Well, stay tuned for the secret blog!

Labels: